پارس ناز پورتال

آموزش تهیه برش های شکلاتی مالت دار

آموزش تهیه برش های شکلاتی مالت دار

آموزش تهیه برش های شکلاتی مالت دار 

این برش های شکلاتی را می توانید همیشه و در هر وقت روز سرو کنید یا برای میهمانی ها استفاده کنید.مفید و آسان و خوشمزه. 

 

مواد لازم جهت تهیه برش های شکلاتی مالت دار :

1. کره : 100 گرم
2. شربت قوام آمده : 2 قاشق غذاخوری
3. بیسکویت مالت دار شیری : 225 گرم
4. شربت مالت با طعم شکلات : 2 قاشق غذاخوری
5. شکلات شیری یا خالص , خرد شده به قطعات کوچک : 75 گرم
6. پودر قند : 25 گرم
7. شیر : 2 قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه برش های شکلاتی مالت دار :

آموزش تهیه برش های شکلاتی مالت دار

1. یک قالب گرد نیمه گودی به قطر 18 سانتیمتر را کمی چرب نموده و داخل آن کاغذ روغنی بیاندازید .

 

2. کره , شربت قوام آمده و مایه شکلاتی مالت دار را با هم داخل تابه کوچکی بریزید و با حرارت ملایم گرم نمایید و مرتب هم بزنید تا کره آب شده و مواد خوب با هم ترکیب شوند .

 

3. بیسکویت ها را داخل کیسه پلاستیکی بریزید و با وردنه آن ها را خرد نمایید و با مخلوط کن یا خرد کن کاملا خرد نمایید . بیسکویت های خرده شده را به مایه شکلات اضافه نمایید و خوب هم بزنید .

 

4. مایه آماده شده را داخل قالب آماده شده ریخته و به کف قالب فشار دهید , سپس داخل یخچال بگذارید تا کاملا خنک شود و خودش را بگیرد .

 

5. تکه های شکلات , پودر قند و شیر را داخل کاسه ای مقاوم در برابر گرما بریزید و آن را روی قابلمه آب جوش بگذارید و مرتب هم بزنید تا شکلات کاملا آب شود و مواد خوب با هم مخلوط شوند .

 

6. مایه شکلات را روی بیسکویت بریزید و پهن نمایید تا زمانی که کاملا سفت شود و خودش را بگیرد , آ« ها را سرد نگه دارید . سپس با یک چاقوی تیز , بیسکویت ها را برش بزنید و سرو نمایید .

 

توصیه سرآشپز جهت تهیه برش های شکلاتی مالت دار :

در صورت تمایل , می توانید در مرحله 3 مقداری گردوی خرد شده به بیسکویت ها اضافه نمایید .

 

 

Xبستن تبلیغ
تبلیغات